Het team

  1. Home
  2. David de...

David de Koning

"Mensen het vertrouwen in hun lichaam teruggeven en ze te sturen naar een betere gezondheid geeft mij energie"

Ik ben een bevlogen fysiotherapeut die elke dag weer geniet van het ervaren van alles wat dit mooie vak te bieden heeft. Mensen het vertrouwen in hun lichaam teruggeven en ze te sturen naar een betere gezondheid waarbij ze de touwtjes weer in eigen handen nemen is wat mij het meeste energie geeft. Ik ben geschoold als algemeen fysiotherapeut maar heb me verdiept in de (complexe) schouderproblematiek.

David fysiotherapie de Hampoort Grave
Stel uw vraag
Heeft u een vraag?
Hoi 👋

Heeft u een vraag? Stel hem via WhatsApp. We streven er naar om binnen 2 uur te reageren op uw bericht.

Mocht er een dringende vraag zijn dan kunt u ons tijdens werktijden ook bellen: 📞0486-471931