Als het om uw gezondheid gaat, wilt u de juiste keuzes maken. Daarom is het belangrijk een behandelaar te kiezen die deskundig is, uw klacht serieus neemt en goed bij u past. Zo kunt u ervan uitgaan dat de beste behandelresultaten worden behaald. Schouderklachten zijn vaak complex en hebben een gespecialiseerde behandeling nodig. Bij Fysiotherapie de Hampoort werken verschillende therapeuten die: zich hebben gespecialiseerd in schouderklachten dagelijks schouderbehandelingen uitvoeren samenwerken met andere specialisten op het gebied van schouderklachten (fysiotherapeuten, orthopeden, revalidatieartsen, ergotherapeuten) zich regelmatig bijscholen op het gebied van schouderklachten Daarnaast is het belangrijk dat u snel bij een goede behandelaar terecht kunt met uw klacht en dat deze serieus genomen wordt.

Wie zijn wij

Wieneke van Oorschot

Schouder specialist en bewegingswetenschapper

Tijdens mijn opleiding fysiotherapie en de daarop volgende jaren heb ik me verdiept in het behandelen van schouderklachten. Ik deed als schoudertherapeut ervaring op in de revalidatie, in het ziekenhuis, en in de eerstelijns fysiotherapie. Ik weet raad met kortdurende klachten, maar ook complexe schouderklachten. Mijn expertise ligt bij chronische en neurologische schouderklachten (bijv. neuralgische amyotrofie, FSHD, TOS-klachten, en zenuwletsel na een ongeluk of operatie). De komende jaren zal ik mij nog verder ontwikkelen richting de orthopedie.

Jeroen Lipman,

SCN-lid

In samenwerking met mijn collega Loid en de andere collega’s van het SCN is de schouder ons speciale aandachtsgebied. Het behandelen van het schoudergewricht vraagt veel aandacht voor een goede relatie met patiënten, om samen tot de beste oplossing te komen. Hierbij is het vaak nodig om verder te kijken dan alleen het schoudergewricht. Dat kan zitten in de nek of rug, maar bijvoorbeeld ook op sociaal, persoonlijk – of arbeidstechnisch vlak. De uitdaging om al die factoren die de behandeling tot een succes maken te vinden, is een van de mooiste onderdelen van ons vak.’

Loid Schellekens

SCN-lid

Als algemeen fysiotherapeut heb ik uitgebreide kennis en vaardigheden om verschillende klachten aan het bewegingsapparaat te behandelen.

Als voornaamste aandachtsgebied heb ik het schoudergewricht. het is een complex gewricht dat vaak specialistische aandacht vraagt.
Hierin werk ik niet alleen. Samen met collega fysiotherapeuten, orthopeden, revalidatie artsen en psychologen van het schoudercentrum Nijmegen werk ik aan de optimale behandeling.

Sluit Menu