Als het om uw gezondheid gaat, wilt u de juiste keuzes maken. Daarom is het belangrijk een behandelaar te kiezen die deskundig is, uw klacht serieus neemt en goed bij u past. Zo kunt u ervan uitgaan dat de beste behandelresultaten worden behaald. Schouderklachten zijn vaak complex en hebben een gespecialiseerde behandeling nodig. Bij Fysiotherapie de Hampoort werken verschillende therapeuten die: zich hebben gespecialiseerd in schouderklachten dagelijks schouderbehandelingen uitvoeren samenwerken met andere specialisten op het gebied van schouderklachten (fysiotherapeuten, orthopeden, revalidatieartsen, ergotherapeuten) zich regelmatig bijscholen op het gebied van schouderklachten Daarnaast is het belangrijk dat u snel bij een goede behandelaar terecht kunt met uw klacht en dat deze serieus genomen wordt.

Wie zijn wij

Fysiotherapie

Ik ben Jeroen Lipman, als algemeen fysiotherapeut heb ik uitgebreide kennis en vaardigheden om verschillende klachten aan het bewegingsapparaat te behandelen.

Schouder specialist

Na mijn afstuderen aan de HAN in Nijmegen heb ik mij zo veel mogelijk gericht op de orthopedische klachten, waarbij met name de schouder mijn interesse geniet. De minor ‘manueel therapeutisch handelen’ heeft mij veel handvatten gegeven om daarmee een goede start te maken.

Dry Needling

Door het volgen van de cursussen echografie en dry needling heb ik mij extra verdiept in de anatomie en nieuwe inzichten verkregen in de behandeling van orthopedische klachten. Voor mij is de dry needling een mooie tool om spierklachten met hun specifieke uitstraling te kunnen behandelen.

Het uiteindelijk gaan volgen van de master manuele therapie is een doel wat de komende jaren op de planning zal staan.

Ik ben David de Koning, afkomstig uit Nijmegen. Na 1,5 jaar als opvangkracht gewerkt te hebben, tijdens met name vakanties, heb ik nu een vaste aanstelling bij fysiotherapie de Hampoort. Naast de fijne persoonlijke sfeer in de praktijk, bevalt Grave, inwoners inbegrepen, mij ook erg goed.

Van mij kan je een persoonlijke benadering verwachten, waarbij ik ervan uit ga dat lichaam en geest sterk met elkaar verbonden zijn. Mensen het vertrouwen (terug)geven in hun eigen lichaam en hierbij laten merken dat zij hier zelf veel invloed op uit kunnen oefenen, is voor mij het mooiste aan fysiotherapie.

In de nabij toekomst ga ik mij met name verder specialiseren in de manuele therapie, zodat ik nog beter kan inspelen op tegenwoordig veel voorkomende nek-schouder en rugklachten