Praktijk visie

  1. Home
  2. /
  3. De praktijk
  4. /
  5. Praktijk visie

Uw gezondheid onze zorg!​

Fysiotherapie de Hampoort is een professioneel werkende praktijk met vele specialisaties die u aangeboden worden door een team van gedreven en betrokken therapeuten. Wij streven naar een bij u passende en effectieve behandeling. Samen starten we met een gedegen intake waarna we gaan werken aan uw herstel.

 

Onze therapeuten werken nauw samen. Op die manier bundelen zij diverse methodieken en specialisaties om een voor u zo optimaal mogelijk behandelplan te kunnen maken.

 

Wij vinden dat onze praktijk zowel qua fysieke bereikbaarheid/ toegankelijkheid als qua openheid, ontspannen sfeer, professionaliteit etc. optimaal moet zijn. Deze benadering zien we ook in de wijze terug waarop Fysiotherapie de Hampoort al meer dan 25 jaar samenwerkt met andere partijen zoals: huisartsen, specialisten, paramedische netwerken, sportverenigingen en andere instellingen.

 

Een duidelijke visie op bewegend herstellen, gecombineerd met kunde, kwaliteit en een optimale inzet van de fysiotherapeut. Dat is waar Fysiotherapie de Hampoort al jaren voor staat.

Team fysiotherapie de Hampoort Grave
Stel uw vraag
Heeft u een vraag?
Hoi 👋

Heeft u een vraag? Stel hem via WhatsApp. We streven er naar om binnen 2 uur te reageren op uw bericht.

Mocht er een dringende vraag zijn dan kunt u ons tijdens werktijden ook bellen: 📞0486-471931