Beweging, Meditatie & Mindfulness

  1. Home
  2. /
  3. Partners
  4. /
  5. Beweging, Meditatie & Mindfulness

Studio Neem Tijd

Ervaar het Succes van Bewegen! Beweging, meditatie en Mindfulness. Beginners en gevorderden, individueel of in een groep. Laat je inspireren door het aanbod van Studio Neem Tijd!

Studio neem tijd

Wat biedt Studio Neem Tijd

Voel de ontspanning wanneer je met aandacht beweegt. Tai Chi Qigong, Zhineng Qigong en Spine Qigong zijn meditatieve bewegingvormen die ook letterlijk je balans in je leven (terug-)geeft. Qigong is een eeuwenoude techniek die nog steeds verfrissend modern is. Met Body & Mind verbeter je je kracht en conditie en deze lessen houden je lekker soepel en ontspannen. Ontspanning door inspanning dus. Denk je dat bewegen voor jou moeizaam gaat of niet meer mogelijk is? Blij(f) Bewegen brengt mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Wat levert het je op? Een gezondere geest in een gezonder lichaam en…meer energie!

Contact

Ben je geïnteresseerd in de lessen? Bekijk dan het lesaanbod. Vraag je je af welke lessen voor jou het meest geschikt zijn? Neem dan contact met mij op voor een persoonlijk advies. De verschillende lessen bieden voor ieder wat wils.

 

Website: www.studioneemtijd.nl

Stel uw vraag
Heeft u een vraag?
Hoi 👋

Heeft u een vraag? Stel hem via WhatsApp. We streven er naar om binnen 2 uur te reageren op uw bericht.

Mocht er een dringende vraag zijn dan kunt u ons tijdens werktijden ook bellen: 📞0486-471931