Algemene fysiotherapie

  1. Home
  2. /
  3. Klachten en specialisaties
  4. /
  5. Algemene fysiotherapie

Lichamelijke klachten

Heeft u last van lichamelijke klachten die uw bewegingsmogelijkheden beperken? Een fysiotherapeut kan u helpen om de klachten te verminderen, verhelpen en voorkomen. De fysiotherapeut is dé expert op het gebied van houding en beweging. Blijf niet rondlopen met klachten die u belemmeren, bij fysiotherapie de Hampoort in Grave helpen we u graag.

Wist u dat fysiotherapie sinds 1 januari 2006 direct toegankelijk is? Dit betekent dat u zonder verwijzing direct naar de fysiotherapeut kan.

Persoonlijk behandelplan

Tijdens een persoonlijk gesprek wordt de oorzaak van uw klacht vastgesteld. Op basis hiervan zal de fysiotherapeut een behandelplan opstellen met als doel u zo goed mogelijk te laten herstellen. Tijdens het opstellen van het behandelplan zal de fysiotherapeut rekening houden met uw persoonlijke wensen, lichamelijke situatie en mogelijkheden. Iedere behandeling is erop gericht om u zo snel mogelijk van de pijn af te helpen. Zodat u op termijn weer optimaal kunt bewegen en uw mobiliteit wordt verbeterd. Behandelingen bestaan onder andere uit adviezen, oefeningen, mobilisaties en massages.

Behandelkamer fysiotherapie de Hampoort Grave logo

Meer weten?

Zou u graag meer informatie ontvangen over het laten behandelen, verminderen en voorkomen van uw lichamelijke klachten? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op.

Stel uw vraag
Heeft u een vraag?
Hoi 👋

Heeft u een vraag? Stel hem via WhatsApp. We streven er naar om binnen 2 uur te reageren op uw bericht.

Mocht er een dringende vraag zijn dan kunt u ons tijdens werktijden ook bellen: 📞0486-471931